joi, 21 iunie 2012

“Poate, dacă ne-am spune adevărul, în loc să ne complacem în ideea unei păcăleli reciproce, am fi mai liberi. Cu un set de frustrări asumate, dar cu mai puţine întrebări fără răspuns.”



Adevarul. Sinceritatea. Doua cuvinte atat de pretioase in viata de zi cu zi si totusi atat de lipsite de forta. Adevarul ia astazi o noua forma. Il imbracam frumos, il impachetam in hartie multicolora si numai dupa aceea il trimitem spre destinatar. Adevarul nu-si mai pune amprenta asupra oamenilor, de multe ori ne lovim de persoane false, ascunse sub diverse masti.  Cunoastem persoane care incearca sa para altfel de cum sunt, ne sunt livrate pareri frumos ambalate, si vietile noastre, iubirile noastre sunt altfel de cum ar fi probabil daca lumea in loc sa mascheze adevarul l-ar striga din tot sufletul. Adevarul face parte din simplitatea vietii. El iti poate deschide calea spre drumul pe care-l visezi pentru tine, el poate face lumina acolo unde nu vezi nimic, el iti poate schimba total viata. Daca doresti o relatie bazata pe sinceritate, daca visezi sa ai o viata fericita, daca te vezi inconjurat de prieteni adevarati, atunci e cazul sa te gandesti la o schimbare. La o schimbare interioara. Fa loc sinceritatii in viata ta si da-i o sansa. Vei fi uimit de forta ei vindecatoare.

3 comentarii:

  1. Am devenit prea superficiali pentru a mai spune adevarul ..am ajuns sa ne complacem in niste situatii de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-au atras atentia scrierile tale Planuiesc sa initiez un proiect menit sa atraga atentia asupra creatiei adolescentilor care nu au publicat volume. In cazul in care ati fi interesata de colaborarea cu o revista online distribuita pe diverse retele de socializare atunci va rog sa ma contactati la id-ul alexaa_12@ymail.com.Este un proiect aflat la inceput ce are ca scop si aducerea impreuna a asprirantilor si a persoanelor cu puncte comune. Revista va fi tradusa si in limba engleza pentru a mari spectrul cititorilor si distribuita de asemenea unor editori.
    Multumesc anticipat pentru atentia acordata!

    RăspundețiȘtergere